Fatos Arapi
Jeta dhe Vepra
Fatos Arapi
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:

/Ja, toka ime

Për Fatosin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.fatosarapi.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...
  • Fatos Arapi lindi më 1930 në qytetin e Vlorës.[1]
  • U botua vëllimi i F.A. "Shtigje poetike".[1]
  • U botua vëllimi i F.A. "Poema dhe vjersha".[1]
  • U botua vëllimi i F.A. "Ritme të hekurta". [1]
  • U botua romani i F.A. "Dhjetori i shqetësuar". [1]
  • U botua romani i F.A. "Dikush më buzëqeshte". [1]
  • U botua vëllimi i F.A. "Poezi të zgjedhura". [1]
  • U botua vëllimi i F.A. "Drejt qindra shekujsh shkojmë".[1]
  • U botua vepra e F.A. "Ku shkoni ju statuja".[1]
të dhëna
redakto

sipas:

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.290 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime
redakto
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570