Fatos Arapi
Jeta dhe Vepra
Fatos Arapi
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:

/Ja, toka ime

Për Fatosin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.fatosarapi.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...

1930 redakto

  • Fatos Arapi lindi më 1930 në qytetin e Vlorës.[1]

1962 redakto

  • U botua vëllimi i F.A. "Shtigje poetike".[1]

1966 redakto

  • U botua vëllimi i F.A. "Poema dhe vjersha".[1]

1968 redakto

  • U botua vëllimi i F.A. "Ritme të hekurta". [1]

1970 redakto

  • U botua romani i F.A. "Dhjetori i shqetësuar". [1]

1972 redakto

  • U botua romani i F.A. "Dikush më buzëqeshte". [1]

1974 redakto

  • U botua vëllimi i F.A. "Poezi të zgjedhura". [1]

1977 redakto

  • U botua vëllimi i F.A. "Drejt qindra shekujsh shkojmë".[1]

1990 redakto

  • U botua vepra e F.A. "Ku shkoni ju statuja".[1]
data redakto
të dhëna redakto

sipas:

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 1,8 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.290 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime redakto
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570