Noli \ Fan Noli \ Fan Stilian Noli \ Theofan Stilian Noli
Jeta dhe Vepra
Fan Noli
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:
/Shpellë e Dragobisë; /Anës lumenjve
Fjalimi para "Vatrës"
Për Nolin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.fannoli.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...

1882 redakto

  • 6 janar : Në Qytezë, ngulim shiptar në Ibrik-Tepe, jo larg Andrianopojës, lind Fan Stilian Noli.[1]

1924 redakto

  • Fanoli pas lëvizjes së vitit 1924, bëhet Kryeministër i Shqipërisë në qeverinë demokratike.[1]

1965 redakto

  • Vdiq Fan Stilian Noli.[1]
data redakto
të dhëna redakto

sipas:

  1. 1,0 1,1 1,2 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.277-278 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime redakto
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570