Dhimitër Shuteriqi
Jeta dhe Vepra
Dhimitër Shuteriqi
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga:

/Një mal me këngë

Për Dhimitërin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

provo nëse ekzistojnë:
http://www.dhimitershuteriqi.org .edu .al .com


NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

... Hipi Zhdripi select ...

1915 redakto

 • Lind Dhimitër Shuteriqi.[1]

1935 redakto

 • botoi vëllimin e tij të parë me vjersha "Kangët e rinisë së parë".[1]

1936 redakto

 • botoi vëllimin "Kangë".[1]

1963 redakto

 • doli "Fyelli i Marisiasit".[1]

1972 redakto

 • doli "Tregime të zgjedhura".[1]

1975 redakto

 • doli "Një mal me këngë".[1]

1976 redakto

 • doli punimi "Shkrimet shqipe në vitet 1332-1850".[1]

1977 redakto

 • doli punimi "Autorë dhe tekste".[1]

1979 redakto

 • doli punimi "Mbi Barletin dhe shkrime të tjera".[1]

1982 redakto

 • doli "Kur rendte hëna nëpër re".[1]

1984 redakto

 • doli "Vërshimet e vjeshtës".[1]
data redakto
të dhëna redakto

sipas:

 1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 GJUHA SHQIPE PËR TË HUAJ DHE SHQIPTARËT JASHTË ATDHEUT fq.285 Autor: Gj. Shkurtaj dhe E. Hysa. Sh.B. TOENA, Tiranë 2001. ISBN 99927-1-454-9
burime redakto
1440 - 1940
Koherentja 1940 - 2000 Vitviteja
M. Barleti Gj. Buzuku P. Budi L. Matrënga F. Bardhi P. Bogdani N. Frakulla J. Variboba M. Çami N. Veqilharxhi
J. De Rada J. Vreto P. Vasa G.Dara i Riu K. Kristoforidhi Z. Serembe N. Frashëri S. Frashëri ÇAJUPI N. Mjeda
At Fishta ASDRENI Sh. Gjeçovi F. Konica NOLI A. Asllani L. Poradeci E. Koliqi M. Kuteli MIGJENI
P. Marko D. Vetmo Dh. Shuteriqi E. Mekuli V. Ujko Ll. Perrone J. Xoxa M. Camaj M. Isaku F. Arapi
B. Dedaj K. Kandreva N. Jorganqi D. Agolli O. Grillo Dh. Qiriazi A. Shehu Dh. Xhuvani S. Drini B. Xhaferri
I. Kadare T. Laço R. Qosja V. Koreshi A. Pashku A. Shkreli A. Mamaqi Kro550 Kro560 Kro570