Hipi Zhdripi

i

Përrallave
 • /1 ... Dylberengjëlia (gjakovare, për vajza të rritura)
 • /2 ... Shtëpiza prej çokollate (moderne për fëmijë)
 • /3 ... Pralla e tregëtarit dhe e xhindit (përkthim F.Konica, për të rritur)
 • /4 ... Pralla e të parit sheh dhe e Gazeles (përkthim F.Konica, për të rritur)
 • /5 ... Pralla e shehut të dytë edhe e të dy langonjve (për. F.Konica, për të rritur)
 • /6 ... Prallae shehut të tretë dhe e mushkës (përkthim F.Konica, për të rritur)
 • /7 ... Hunda e Faik Konicës - (nga Pellumb Kulla, për të rritur}
 • /8 ... Zemra e Nanës - (Drenicë, për nuse e dhánurë}
 • /9 ... Dy jetimat (Titograd, për fëmijë të moshuar)
 • /10... Kada dhe Qosa Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /11... Durimi dhe Lakmia Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /12... Porosia e t´voglit t´madhë Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /13... Mërgimi Krenari për fëmijë
 • /14... Shqiponja dhe djaloshi
 • /15... Zoti dhe Shqiponja Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /16... Zoti dhe Ujku Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /17... Mjegulla e mollës së kuqe Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /18... Caka dhe molla e kuqe Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /19... Qiriu që nuk frigohej nga zjarri Hipi Zhdripi pshtellim.
 • /20... Ondra e thmmisë
 • /21... Gozhda dhe i biri
 • /30... Pika e natës
 • /31... Dasma n'pikë të natës
 • /33... Gërguri
 • /40... Pika n'pikë
 • /41... Vetvetja
 • /42... Filxhoni i krushqëve
 • /43... Portokalli dhe limoni
 • /44... Djali i Gurit
 • /45... Naha
 • /46... Shikonja
- FUND -

 • /47... Maxi dhe Mini
 • /48... Tri motrat belbejka
 • /49... Vetmohimi i ushtarit
Fjalorthi i përrallave
Mes'e le