PEPiL
nga
Wikibooks
redaktor
Hipi Zhdripi
2008
Pepil është përmbledhje e hyrjeve, parathënieve, prologjeve etj. të librave të ndryshëm nga Biblioteka e Librave Shqip. Qëllimi i kësaj përmbledhje në këtë broshurë, vije nga vetë emri i saj

Programi Edukativ Propagandistik i Librit.
lloji titulli autori botuesi viti
roman Ali Pashë Tepelena Sabri Godo Rilindja 1972
publicistik Nënë Tereza në sytë e botës Mehmet_Gëzhilli Argeta (GR) 2010
Roman (përkth.) Zonja Bovari Gustav_Flober Argeta (GR)[1] (sq.2008)
dokumente, publicistik Pavarësia gjasa dhe shpresa Fehmi Agani Dugagjini 1999
tekst novele Tri këng zie për Kosovën Ismail Kadare Onufri 1998
tekst epik Komedia Hyjnore Dante Aligieri Red. e bot. "RILINDJA" 1981
Përmbledhje Aventurat e Lulit Toena 2010
Përmbledhje Aventura GJEA Toena 2010
Përmbledhje Përralla II IAP[2] Rilindja[3] 1982
T. mësimor Matematika I dhe II ETMM i KSAK[4] FTP[5] 1979
T. mësimor Gjuha Shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë atdheut Toena[6] 2001
T. mësimor Kultura kombëtare shqiptare deri në Lidhjen e Prizrenit M. Pirraku IAP 1989
Roman Bardha e Temalit Pasho Vasa
Roman Prapë Vdekja Jusuf Buxhovi
Roman Ra Berati Bilal Xhaferri
Monografi Fisnikët e Lirisë Nezir Myrtaj Radio Kosova e Lirë 2001
Përmbledhje Faik Konica VEPRA I Rilindja
Përmbledhje Faik Konica VEPRA II Rilindja
Përmbledhje Pepili/Migjeni - Migjeni në punim e sipër
Përmbledhje Muzika dhe Letërsia V.S.Tole në punim e sipër
Përmbledhje Kultivimi i bimeve në punim e sipër
Përmledhje 1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese

Shiko dhe : Pepigu

  1. Gazeta Kritika
  2. Instrituti Albanologjik Prishtinë
  3. Shtypshkronja e OPGBG "Rilindja" - Prishtinë
  4. Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i KSA të Kosovës
  5. Fakulteti Teknik në Prishtinë
  6. Shtypshkronja TOENA. Tel: 00355 4 355199 Tiranë