Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompaniLetër e hapur eurodeputetes zonjës
Doris Pak me kompani
nga
Kadri Osmani-Mani
2006
redaktor
Hipi Zhdripi
2007
Reagim apo kërcënim ?
Kjo është një çmenduri”, është “çmenduri”, “Është turp që një ministër i Jashtëm shpreh një ide të tillë”.1

E tha e nervozuar Pack, për deklaratën e Besnik Mustafajt
Përmbajtja
... ... ...
faqe
Moj Evropë he kurva e motit ... ... ...
...1
Vehbi Kajtazi shkruan ... ... ...
...2
Zonja Doris Pak, - nuk po Ju besojmë aspak! ... ... ...
...3
Rushit Ramabaja tregonë ... ... ...
...4
Megali Idea ... ... ...
...5
Zotni Xhon Boltonit ... ... ...
...6
Kolonat e vdekjes përfunduan në Tivar ... ... ...
...7
Lexuesit ... ... ...
...8
Qeveria mbështet paditë penale të familjarëve ... ... ...
...9
SS-i dhe Amaneti i Shkrimtarit ... ... ...
...10
Fjalorthi ... ... ...
...11
Burime ... ... ...
...11
Materiali është pregaditur nga Kadri Osmani-Mani (K.O në Enc.), në pajtim me bërjen publike të Letrës së Hapur
"Letër e hapur eurodeputetes zonjës Doris Pak me kompani",
përmbajtja e letrës gjendet nën licencen Public Domain (P.D në Enc.). Ky publikim është i bazuar në versionin e paraqitur në amëzën //news.albemigrant.com