Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Planeti/4"

(Faqe e re: <center><font face="Alba super" size="4" color="blue">Tokajon<br><br>Planeti Toka</font></center> <div style="border:1px solid #8898bf; border-top:0px solid white; padding:0px 0px 0 ...)
 
=====Çka është projektimi i hartës?=====
=====Çka është Kartografia?=====
Hartografia është shkencë e cila merret me përpilimin dhe leximin e hartave.
 
=====Çka është projektimi Merkator=====
=====Si pasqyrohet toka me përmasa reale në letër?=====
350

edits