Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/30

74 O Korça ime 697
75 Lulet e majit 698
76 Flamuri i Shqipërisë 699
77 Një zë popullit 699
78 Ardhi dita 700
79 E bukur era 701
80 Ku kemi lerë? 702
81 Jam vlonjat 702
82 Këngë e mullirit 703
83 Sa mirë 703
84 Të vegjël ishim 704
85 Mëma jonë Shqipëri 705
86 Atëdheut 706
87 Vallja e vëllazërisë 707
88 Kij shëndet e mjera botë 708
89 Kënga e Shoqërisë “Vëllazëria” 709
90 Krejt ashtu 710

II. TË NDRYSHME 711

1 Po ecja që me natë 713
2 Sa me mall po këndojnë bylbylat 714
3 Lisi plak rrëzoi fletët 715
4 Moj flutur 716
5 Në mes gushës m’ke një pikë 717
6 Kur gjethet bijnë në vjeshtë 718
7 Lulëzo natyrë 719
8 Kur je larg gjithmonë tuj pritun 720
9 A t’kujtohen ditët e majit 721
10 Kur unë jam n’andërrime 722
11 Po ta marr dhe unë maturën 723
12 Këndoj për nënën 724
13 Kur dielli bie 725
14 Në kopshtije plot aroma 725
15 Lemza 726
16 Unë qesh i mitur 727
17 Mbrëmje në Tiranë 728
18 Marinari 729
19 Erë e lehtë 730
20 Pranë shtëpisë sate 731
21 Kënga e shoferit 732

< 29
faqe
- 30 -

31 >