Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/31

22 Dikur lodronim të dyja bashkë 733
23 Mësuese e fshatit je 734
24 Fëmija i parë 735
25 Të shtrenjtës sime 736
26 Si ujë të dlirë 737
27 E bukur vjen ti moj pranverë 738
28 Një zog i vogël 738
29 Memzi po marr frymë 739
30 Kur hana del 739
31 E kujtova përsëri 740
32 Vendi im 741
33 Përse më mban mëri 741
34 Një kujtim 742
35 Këndo kitarë 742
36 Bie borë 743
37 Sytë e tu 744
38 Dashuri e parë 745
39 Shkonte vasha për në krua 746
40 Djali simpatik 747
41 Vajza me trëndafil 747
42 Dashnori frikacak 748
43 Ti m’u betove 749
44 Kush e këndoi dashurinë 750
45 Për ty mendoj gjithmonë 751
46 Je i bukur vend i lindjes (Qytetit tim) 752
47 Shqipëri, o vendi im 753
48 Mjekut të ri 754
49 Një qershori 755
50 U dashuruam në punë 756
51 Për sytë që mahnisin 757
52 Të pres 757
53 Syri i zi 758
54 Shitësja e re 758
55 Erdhi pranvera 759
56 Lokomotivës 759
57 Pranvera 760
58 Një ditë të bukur maji 760
59 Porsi portokalli n’degë 761
60 Të falem o Durrës 762
61 Ne jemi tre 763
62 Në mes dy urash romantike 764

< 30
faqe
- 31 -

32 >