Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/29

33 Ke dalë te porta 669
34 Dita po shkon 669
35 Lamtumirë 670
36 Ku kullosnin shqerratë 670
37 Eja moj eja 671
38 Trëndafili i bukur 671
39 Si një lule e dërmuar 672
40 Varka po niseshe 672
41 Për ty qan zemra ime 673
42 Puno sa është ditë 674
43 Perëndeshë e bukurisë 675
44 Një ditë shkova nga Drenova 676
45 Bonjaku 677
46 Përse mejtohesh 679
47 Mora kitarën shokë 679
48 Kur nata Korçën e mbulon 680
49 Në ëndërr pashë 681
50 Këngë e mullirit 681
51 Shi ku ndrit 682
52 Në sabah kur unë të pashë 682
53 Vajzë malësore 683
54 Lul’ e bukur 684
55 Syçkat e kaltra 684
56 Fort larg ti ke ikur 685
57 O moj korçare 686
58 Për mëmëdhënë 687
59 Dëbora zbardhi malet 688
60 Ç’është ajo 688
61 O moj ti me sytë e zi 689
62 Të dua shumë 689
63 S’kam ç’e dua pasurinë 690
64 Kapiten i ri 691
65 Sa i ëmbël është muaji i majit 691
66 Jam, jam e mirë 692
67 Se karnevalet 692
68 Zum tirajra 693
69 Bulevardi i Korçës 693
70 Syçkat si ato të tuat 694
71 Rrokullisni kadet 695
72 Te duqan i Tasit 696
73 M’është mbushë trupi moj me gjilpëra 696

< 28
faqe
- 29 -

30 >