Vini Re! Jeni duke lexuar pjesë në punim e sipër. Por mendojmë se ja vlenë të lexohen nga të interesuarit. Për bashkpunim shiko Wikibooks:Kuvendi


Kompozitorët - Këngëtarë - Rapsodë - Mjeshtër - Veglat - Gjinit - Teknikat - Vendpunishtja

për simfoni, koncerte dhe overtyraRedakto

për opera, opereta dhe muzikaleRedakto