Kush e çka, për Kosovën
nga
Wiki dhe interneti
redaktor
Hipi Zhdripi
2008
Stili i përhapjes së lajmit të shpalljes së pavarsisë së Kosovës kur të kihent parasysh raportet është interesant. Në fletat e kësaj përmbledhje do të gjeni disa shkrime në fletat e internetit të datës 17 shkurt 2008. Nëse doni të plotësoni këtëpërmbajtje urdhëroni gjeni shkrime apo përktheni ato që i keni gjetur. Natyrisht që është interesant burimi i agjensisë.


  • SHBA Zërit të Amerikës, VOA : Pavarësia e Kosovës hap historik për rajonin e Ballkanit
  • Britani "BBC Shqip", BBC : Kosova shpall pavarësinë
  • Gjermani Gjermania Shqip, DW : Perëndimi regjistron shpalljen e pavarësisë së Kosovës e kërkon stabilitet
  • Bullgari Radio Bullgaria, bnr.bg : Kosova shpalli pavarësinë e saj
  • Turqi AA Anadolu Ajansı - Ankara : TURKISH FM MEETS MFA STAFF TO ASSESS DEVELOPMENTS IN KOSOVO