Marigona
NË ENCIKLOPEDI

Ta gjenë mami një sheik

redakto
Ta gjenë mami një sheik
---------------------------------------
Të thërras, të thërras në telefon
Mamit tënd kjo shumë i pengonë
S´të thërras se ajo mua nuk më lejon
Gjitha ti harroj ajo kërkon

Mami yt mua nuk më don
Që të dua nuk më lejon
E di se shumë herë ajo të ka thënë
Të ka thënë

Ref.:
Mos shko bijë me atë hipik
Se ty shpirt ta gjenë mami një sheik
Një sheik

E ke mamin me fakultet 
Edhe babi nuk guxon t´fletë
Por për ty çdo gjë mbesë
Se e ke mamin me fakultet
Teksti : Telex
Orkestrimi : Telex
Muzika : Telex
Këndon : Telex

Versioni II-të

Orkestrimi : Enis Presheva Jr.
Muzika : Telex
Këndon : Marigona
DEA
---------------------------------------
Xhami i dritares mfsheh nga ky agim
 : Dea agimi im. Ti Dea, ti syri im
Tymi i cigares mjegullon shikimin tim
 : Dea agimi im. Ti Dea, ti syri im

E sata verë, pa ty më ndrriti
I sati, dimër tash mbi zemrën time zbriti
Nga e cila sëmundje vuaj
Unë e ti, pse u bëmë të huaj

Ref.:
Dea, Dea, Dea ka do që shkon
Dea, Dea, Dea të ledhatonë
Dea, Dea, Dea kjo kënga ime
Ku më je voglushja ime

Ky qytet më njehë, kjo rrugë na njeh çdo hapë
 : Dea je rruga ime, ti Dea mbete n´kujtime
Lumturia jonë mu duk se iku me vrap
 : Dea je rruga ime, ti Dea mbete n´kujtime

Cila dorë do t´më jep guxim
Cili gjokës do të jetë për mua si ngushllim
Nuk e di ku prehja blehet
Dhëmbja ime a vërehet

Ref.: (I)
...

Kthehu prapë dashuria ime.
Teksti : Aida Baraku
Orkestrimi : Enis Presheva Jr.
Muzika : Enis Presheva Jr. dhe Ilir Tolaj
Këndon : Marigona

Ani nashtë

redakto
Ani nashtë
-----------------------------------------------
Ishte e shtune, n´mbrëmje dola për me pa
Sikur në ëndërr unë atë e pashë, shpresë më dha
Gjithënjë e shohë, e asgjë s´ndodhë me ne të dy
Ndoshta një ditë, ndoshta një ditë
Do t´jem me ty.

Po në këtë botë na ndodhin gjëra të çuditëshme
Kjo s´është lojë, por është punë përditëshme
Unë mendoja veç një herë ta takojë
Gjaku më vlonte o për një buzë e për një gojë

Ref.:
:Ani nashtë, ani nashtë 
:Se vetë e kómë dashtë
:veç mu tranu, mu tranu se
:Vet e kóm m´su

O në ç´far vakti, në ç´far vakti unë jam ardhë
Ishalla Zoti, ishalla Zoti e bonë hajrë
Unë i ngarti natë për natë t´u e lyp
E dikush tjeter o prej kerrit s´din me zhdryp

T´gjithë shokët më thonin a spo shehë çka je tuj ba
Me lyp rrugëve ditë e natë, deri kur mó
Tash le harro, se çika tjera këtu boll ka
Se vjenë tjetra që te paret métë si ka

Ref.:(I)


Teksti : Ilir Tolaj
Orkestrimi : Enis Presheva Jr.
Muzika : Teoman Ukça - TEO dhe Ilir Tolaj
Këndon : Marigona