Sup me sup si malet
---------------------
I mblodha sot kujtimet partizane 
e thell në shpirt më lind 
një mall plot zjarr 
rri e mendoj për shokët që na rranë 
rri e kujtoj si ngrimë në acar
hapi yt me armë në dorë
vdekjen pranë kish' në stuhi
atje ku shkel ti
dhe me vajzën rri
trimat vunë në kraharor'
kraharorit plumbat morën... 
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : Agim Prodani
Këndon : Ema Qazimi; dublim: Qemal Kertusha;