Stacioni i fundit
------------
Me k'të tren që po shkon 
Sot po iken dhe ti 
Ndoshta kurre më s'do ta shoh
Unë shpirtin tim
Nuk ka zot që ti ndaloj
Lotët e mi

Tek stacioni ku do zbresësh 
Do kujtosh se jam me ty
Do të gjesh aty shumë njërëz
Por s'do të gjesh jo sytë e mi 
Mos i kthe jo hapat prapa
Ti ke ikur përgjithnji
Sa herë që të marrë malli
Tek Stacioni do të vij

Të percolla me lot 
Që më rridhni nëpër sy
Casti fundit na mundon 
Treni Shkon
Casti fundit na mundon
Treni shkon 
Orkestrimi: Pol Milo
Këndon : Alboys
Albumi : Ikje në errësirë
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://alboys.altervista.org grupi_alboys@hotmail.com