SHËTITU PAK
------------
 Njëmijë fjolla ranë, me fjolla ra dhe një tradhti
 mos gënje as në shaka, se të gjitha unë i di
 pse si ti, vashë si ti, mua më ra hise
 dua grua amvise

  S'jam viktimë e iluzioneve, nuk jam naive
  s'jam ithtare e idilave aq primitive
  demode për mua ëndrrat tua djaloshare
  merri zemër e shëtiti nëpër trotuare

Shëtitu pak, shëtitu pak
para syve mos m'u plak
e hajt'shëtitu pak
 
 Kohë pas kohe, ta jap lejen, thirr me telefon
  n'informata numri yt për mua s'ekziston
 mbylle edhe këtë derë me çelës, jo, nuk je e shenjtë
  secili tërheq litarin nga ana e vet

 Largë dëgjohet se je moto e problemeve
  s'jam tifoz i ekipeve pa renome
 jeta nuk varet nga ti, tash je e lirë
  sot më ke e nesër jo, hajt'ditën e mirë

Për një ditë a dy, për dy vjetë a tri 
kënaqu në shëti
ku dhe çka dhe si, jo, nuk ka rëndësi
kënaqu në sheti
Teksti : Aida Baraku dhe Armend Rexhepagiqi
Orkestrimi : Enis Presheva
Muzika : Aida dhe Armendi
Këndon : Aida dhe Armendi
Albumi : Shëtit pak!
Edior : "CANI"
U incizua në : "Unique Sond Studio" - Prishtinë
Producent : -
Producent muzikor : -
Fotografitë : Lulzim Bejta
Dizajni : pika5A@yahoo.com
Menagjer : -
Shtypi : pika5A@yahoo.com
Viti : prill-qershor 2001
Vokalet përcjellëse : 1.Alma Bektashi - Vullnet Sefaj - Luljeta Kukaj; 4. Alma Bektashi; 8.Enis Presheva