Stampa:Shërbëtor i këngës

Shërbëtor i këngës
-----------------------------
Moj rini
Me këngë të përshëndes
Ti dhe natën 
E kthen në mëngjes.

Anë e mbanë botës
Unë i rashë
Kundë rini
Ma t´bukur s´pashë.

Ti e kall
Zjarrin n´Skënderaj
Ti e ngrit
Flamurin n´Ferizaj
Po k´saj mbramje
Kush i dha hijeshi
Veç ti moj rini.

Unë këndoj
Për ju rini
Hidhni valle
Le të digjet shamia
Ju më bëni
Veç më t´ri
O frymëzim
T´këngëve të mia

Unë këndoj
Për ju rini
Fluturojmë mbi 
Krahët e thëllënzes
Juve ju kamë mbretëri
Unë për ju jam
Shërbëtorë i këngës.

Copë nga PEPiK-ës

Teksti : Avni Qahili
Orkestrimi : Maki
Muzika : Ilir Berani
Këndon : Sabri Fejzullahu