Ndryshon ngadalë
------------
Në rrezet e diellit ngrohem cdo ditë
Përplasen pas meje ato çuditërisht
Kur i shoh tregohem indiferent
Dhe se vras mendien për askënd

Diçka brënda ndryshon ngadalë
Si fryma që harxhon
Ajrin thith me sekonda që ikin 
Ndjen se jeton...

Indiferent ndaj përgjegjësive
Kërkon cdo gjë më shumë
Dhe nga dita që kalon
Nuk pranon mërzitje kurrë

Cdo ditë duket sikur përmisohet
Cdo ditë është njësoj 
Cdo vit duket sikur largohet
Cdo ditë... vitet kalojnë

Në hijet e fshehta strukem sërisht
Njërëzit nuk i kam dhe shumë miq 
Teksti: Pol Milo
Muzika : Pol Milo
Këndon : Alboys
Albumi : Ikje në errësirë
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://alboys.altervista.org grupi_alboys@hotmail.com