Mos i leni dritat fikur 
------------------------
E jetuam errësirën
Ndonëse ëndërruam dritën
Merituam më të mirën
Që prej kohësh e pritëm

Një shkëndi na flakëroj
Nga duart tona ranë zingjirët
Një ngrohtësi na shejtërooi
Se zoti i don të mirët

Ref:
Mos i leni dritat fikur
Edhe nata le të ndizet
Sepse stinet e mërzisë kan ikur
E të lumturisë po nisen

Mos i leni dritat fikur
S'dua t'ju dëgjoj të heshtur
Se në jetë, më jetë ju kam pritur
T'ju shikoj të buzëqeshur
Teksti : Ilir Berani
Orkestrimi : Xhevdet Gashi
Muzika : Ilir Berani
Këndonë : Sabri Fejzullahu
Albumi : Merrma shiun e Prishtinës
Edior : "LABIA"
U incizua në : "Unique Sond Studio" - Prishtinë
Producent : Shkumbin Kryeziu
Producent muzikor : Xhevdet Gashi
Fotografitë : Afrim Spahiu dhe nga arkiva e Sabri Fejzullahut
Dizajni : Drin Kryeziu
Menagjer : Ilir Mustafa
Shtypi : Shtypshkronja "Iliri"
Viti : ~2000-2005