Moj e mira e Besianës
----------------------
Kur kam qenë une djalë i ri
E si rashë në dashuri
Nuk më ndalte as shi as borë

Nuk kalon kjo mgrohtësi
Ende më përvëlon në gji
Prushi i zjarrit rinor

Ref:

Ujtë e Llapit e kam pi
Eh më dogjën buzët e saja
Rashë në dashuri moj bukuri e hanës
Moj e mira e Besianës

Posa doli me duvak
Zemra ime mu dogjë flakë
Dhe kjo jetë me të më duket pak
Teksti : Ilir Berani
Orkestrimi : Xhevdet Gashi
Muzika : Ilir Berani
Këndon : Sabri Fejzullahu
Albumi : Merrma shiun e Prishtinës
Edior : "LABIA"
U incizua në : "Unique Sond Studio" - Prishtinë
Producent : Shkumbin Kryeziu
Producent muzikor : Xhevdet Gashi
Fotografitë : Afrim Spahiu dhe nga arkiva e Sabri Fejzullahut
Dizajni : Drin Kryeziu
Menagjer : Ilir Mustafa
Shtypi : Shtypshkronja "Iliri"
Viti : ~2000-2005