Kush më njeh mua
---------
Sa çudi! 
më mblidhen gjithë djalëria 
dhe vrapojn' pas gjurmëve të mija
Për dashurinë gjithënjë 
zemra këndon 
se dashuria drejt po fluturon 
dritë kam emër, gëzim kam n'zemër
bukurinë e vetë nuk e di 
jam vajzë e bukur, 
më thonë flutur, 
djalo zemrën time s'ma njeh, 
kush më merr mua, 
merr yll një grua, 
bukurinë dhe shpirtin s'ma njeh...
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : Agim Prodani
Këndon : Ema Qazimi
Festivali i Këngës në RTSH - 1972 - çmimi 3
http://www.youtube.com/watch?v=vUTNUelOg-Q