Stampa:Kush i lanë vite e mia

Kush i lanë vite e mia
-----------------------------
Kur një ditë 
Do t´kthehesh papë tek unë
Mbasi ke humbur 
N´gjith atë botë
E përbuzur dhe pa krenari
Kokë ulur e në sy
Të pikojnë lot

Kush mi lanë viete e mia tash
Kush më kthenë buzëqeshjen që kam humb
Kush mi kthen netët e gjata mu
Shumë vite kaluan e tash është vonë

Mik të ngusht tash
Kam vetminë
E pikëllimin e kam vëlla
E dashnore kam ngushëllimin
Mos u kthe se s´dua me t´pa

E di mirë si shkova kur u ndamë
Ti e di sa lot kam derdh për ty
Sot po kthehesh 
Dhe po kërkon ndiesë
Harrove kur më shkele n´besë.

Copë nga PEPiK-ës

Teksti : Avni Qahili
Orkestrimi : Ilir Tolaj
Muzika : Ilir Tolaj
Këndon : Sabri Fejzullahu