Gjurmë të arta
---------------
Linde ti për të qenë i lirë shqiptar 
por jeta s'ish' për ty një dhuratë, 
se mbi tok' kish' gur shum' dhe pak bar 
jo, s'mund të jetoje ti pa Liri, 
Liria kënga e par... 
Teksti : Lirim Deda
Orkestrimi : ?
Muzika : Kujtim Laro
Këndon : Ema Qazimi; Vaçe Zela - Alma Bektashi
YT E.Q; V.Z, A.B
Festivali i Këngës së RTSH - çmimi i parë.