Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e përkohshme e Kosovës"

**4.[[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit|Mbrojtja e lirive dhe të drejtave të njeriut e të shtetasit]]
 
*III. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/RENDI EKONOMIK DHE OBJEKTIVAT SOCIALE|RENDI EKONOMIK DHE OBJEKTIVAT SOCIALE]]
*IV. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/KUSHTETUTSHMËRIA DHE LIGJSHMËRIA|KUSHTETUTSHMËRIA DHE LIGJSHMËRIA]]
*V. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS|TË DREJTAT DHE DETYRAT E KOSOVËS]]
*VI. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/AUTORITETET NDËRKOMBËTARE NË KOSOVË|AUTORITETET NDËRKOMBËTARE NË KOSOVË]]
 
*VII. ORGANIZIMI I PUSHTETIT SHTETËROR NË KOSOVË
**1. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kuvendi i Kosovës|Kuvendi i Kosovës]]
**2. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Kryetari i Kosovës|Kryetari i Kosovës]]
**3. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Qeveria e Kosovës|Qeveria e Kosovës]]
**4. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykatat|Gjykatat]]
**5. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Këshilli i Lartë i Drejtësisë|Këshilli i Lartë i Drejtësisë]]
**6. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Prokuroria Publike|Prokuroria Publike]]
**7. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Ombudspersoni i Kosovës|Ombudspersoni i Kosovës]]
**8. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Avokatia dhe noteria|Avokatia dhe noteria]]
**9. [[Kushtetuta e përkohshme e Kosovës/Gjykata Kushtetuese e Kosovës|Gjykata Kushtetuese e Kosovës]]
 
*VIII. VETËQEVERISJA LOKALE
2.824

edits