Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Planeti/4"

 
=====Ku është dallimi në mes të hartave fizike dhe hartave poltike?=====
{{dygishta}} Harta fizike paraqet vetitvetitë fizike të tokësTokës (apo një pjese të sajë) si bie fjala, lumenjtë, malet, vijën bregdetare. Në hartat politike paraqiten kufiri i shteteve veça-veçë dhe qytetet më të rëndësishme.
| valign="top" width="300px" bgcolor=#ABCDEF|
<center>
350

edits