Dallime mes rishikimeve të "Konventa mbi të drejtat e fëmijës (CRC)"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
cilit prind do t’i besohet femija per rritje dhe edukim dhe cili do te jete kontributi i
nevojshem per rritjen dhe edukimin e femijes (neni 97,99).
*383. Pra, Kodi i Familjes e percakton qarte se eshte e detyrueshme per gjykaten
qe ne vendimin e zgjidhjes se marteses te vendose edhe per kontributin e
nevojshem, qe duhet per rritjen dhe edukimin e femijes, nderkohe qe Kodi i