Fantazmat e një epoke të mërzitshme
nga
Arben Ohani
redaktor
Hipi Zhdripi
2007
A këndon apo vajton zogu në kafazë nuk e di, por në liri ai krijonë.
Zogu në liri nuk donë kafazin por atë që është brenda, zogu në kafazë ka frigë se vdesë nëse lëshon kafazin.

Punimet e më poshtme janë krijesë e zogut në liri.Përmbajta
Tregimi
... ... ...
faqe
Kopertina... ... ... ...
...1
Dialog me varrmihësin... ... ... ...
...2
Flagrancë e sakrifikuar... ... ... ...
...2
Autostop... ... ... ...
...2
Dilemë e mbikqyrur... ... ... ...
...2
Lojëzhytje... ... ... ...
...3
Ëndërr gënjeshtarësh... ... ... ...
...3
Grabitja... ... ... ...
...3
Fantazmat e një epoke të mërzitshme... ... ... ...
...4
Njerëz... ... ... ...
...5
Trajtë... ... ... ...
...5
Zemra... ... ... ...
...5
Përkëdhelja e fundit... ... ... ...
...5
Fund i frikshëm... ... ... ...
...5
Hija... ... ... ...
...6


Këto janë tregime të dhuruara për publikim në Wikibook me qëllim njoftimi të shoqërisë. Pjesët e publikuara nuk janë të lejuara për përdorim të gjërë (p.sh. profitime materiale, shih GNU). Shënimi në fletën e parë dhe gjita prezentimet tjera që nuk kanë të bëjnë me materialin e pastër të kopjuar janë bërë nga redaktori më pajtim me GNU dhe lejen e kopjimit.
Materiali i plotë gjendet nën faqen e autorit Arben Orhanës (A.O në Wikipedia)rrjetë