Copëza historie
nga
Redaktoret e Vikit
redaktor
Redaktoret e Vikit
2007
Parathënie
Tregimi Autori
faqe
Lokja (Balaj) Koderguri
...1
Fati i revitës (Ferizaj) Koderguri
...2
Agim Ramadani në Gjocaj Kalimtari[1]
...3
Djegia e Librit "Katërmbëdhjet Autorë" Rraprrapi
...4

Materiali është pregaditur nga perdoruesit e Enciklopedise se Lire Wikipedia dhe gjendet nën licencen të lirë për përdorim të gjërë në amëzen sq.wikibooks.org
  1. Kalimtari është çdo përdorues i pa dentifikuar me nofkë