Sytë qiellor
------------
Syt qiellor aq të bukur
Asnjëherë s´më kan gënjyer
Sy valë deti kaltërsie
Shpirtin time kan thyer

Jo s´di ku zhduken
Ndoshta n´kaltërsi
Ne mendimet t´mia
Sjellin dashuri

Thellë në shpirtin ti depërtojnë
Për dy sy qiellor që ndezin zjarr
Dimri s´më vret, vjeshta s´më thanë
Pres një pranverë e pres me mall
Zemrën ma kan marr
Teksti: Armend Fejzullahu
Orkestrimi: Edmond Zhulali
Muzika : Edmond Zhulali
Këndon : Sabri Fejzullahu
Albumi : Merrma shiun e Prishtinës
Edior : "LABIA"
U incizua në : "Unique Sond Studio" - Prishtinë
Producent : Shkumbin Kryeziu
Producent muzikor : Xhevdet Gashi
Fotografitë : Afrim Spahiu dhe nga arkiva e Sabri Fejzullahut
Dizajni : Drin Kryeziu
Menagjer : Ilir Mustafa
Shtypi : Shtypshkronja "Iliri"
Viti : ~2000-2005