Rokstar
------------
Para meje rruga shtrihet
E flokët lozin nën erë
Sa bukur dukem në retrovizore
Shpejtësia ment mi merr

Larg dhe të vegjël mbeteni ju
O ftyra te qytetit pa lum
Kot i keni vaskat tuaja
Që nuk kanë as ujë as shkumë

Sa larg tani jeni ju
Kur përpara meje tabelat shkrujnë

L.A.

Vetëm dy km kanë mbetur

L.A.

Hapmi krahët erdha unë
Dua të bëhem rok star…
Sa larg tani jeni ju
Kur përpara meje tabelat shkrujnë

L.A.

Vetëm dy km kanë mbetur

L.A.

Hapmi krahët erdha unë
Dua të bëhem rok star…

Rok star…

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Albumi : Lakuriq
Editor :
U incizua në : Init Records - Ilir Osmani, Prishtine
Producent : Retroviozjra & Iliros
Producent muzikor :
Fotografitë : Retrovizorja
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2004
Intamza: http://www.retrovizorja.com