Grupi
'Retrovizorja'
NË ENCIKLOPEDI


Lakuriq

redakto
Lakuriq
------------
Netë të vona të humbura në hapësirë
Duket sikur gjithçka kthehet në shkretëtirë
Kraheve ju them lamtumirë
Si një zog i gjumtuar do t’tretem në errësirë 

Tingujt më tmerrojnë
Ndjenjat mi kafshojnë 
Lakuriq vetën e zbuloj
Në këmbë nuk mundem më të qëndroj

Nuk ka me yje në qiell 
Syte e mi jane tharë
Vetem e zhytur në terr
Mendja m’është lidhur me litarë

Tingujt më tmerrojnë
Ndjenjat mi kafshojnë
Lakuriq vetën e zbuloj
Në këmbë nuk mundem më të ….

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja

Rokstar

redakto
Rokstar
------------
Para meje rruga shtrihet
E flokët lozin nën erë
Sa bukur dukem në retrovizore
Shpejtësia ment mi merr

Larg dhe të vegjël mbeteni ju
O ftyra te qytetit pa lum
Kot i keni vaskat tuaja
Që nuk kanë as ujë as shkumë

Sa larg tani jeni ju
Kur përpara meje tabelat shkrujnë

L.A.

Vetëm dy km kanë mbetur

L.A.

Hapmi krahët erdha unë
Dua të bëhem rok star…
Sa larg tani jeni ju
Kur përpara meje tabelat shkrujnë

L.A.

Vetëm dy km kanë mbetur

L.A.

Hapmi krahët erdha unë
Dua të bëhem rok star…

Rok star…

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Jam
------------
Jam, s'jam, kush jam 
Çfarë jam, unë jam, jam 

E kam në dorë, se harroj kurrë 
orën ta shikoj kur ti flet gjepura 

Jam, s'jam, kush jam 
Çfarë jam, unë jam, jam 

Mjaft se na lodhën premtimet tua 
nën mantelin e demoduar 

Jam, s'jam, kush jam 
Çfarë jam, unë jam, jam 

Mjaft se na lodhën premtimet tua 
nën mantelin e demoduar 

Jam, s'jam, kush jam 
Çfarë jam, unë jam, jam

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja

Rrotullohem

redakto
Rrotullohem
------------
Rrotullohem rreth teje
Pa e ditë se kush ti je
Pa e ditë se i kujt je
Në zemër kënd ti e ke

E çmendur me kokën plot
rrotullohem e mbes bosh

T’gjitha ëndrrat ti mi plotson 
Edhepse unë nuk të njoh
I mbyll syte dhe te paramendoj
Ashtu si une deshiroj

E çmendur me kokën plot
rrotullohem e mbes bosh

Rrotullohem rreth hijes tënde
Diçka brenda më ngacmon
Ti kurr nuk do t’a dish 
Se kush për ty masturbon

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja

Laroshe

redakto
Laroshe
------------
Do t’takohemi prap laroshe
Do tw puthemi bashk nwpwr qoshe
Sa t’jenw bota botw do t’duhemi
Kur bota mbaron ne s’do t’zhdukemi…

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Du
------------
DU

Të rrëshqas mbi vetminë tënde

DU

Të vrapoj dhe t’arrij e ndjersitur mbi pirgun e trurit tënd
E aty ne maje të bërtas 
Krejt fjalët e ndyta që i kputa gjat rrugës sime tek ti

DU

Te Gropohem bashk me heshtjën tënde
E thjesht o thjesht t’përqafoj nën dhe

DU 

Te rëshqas mbi vetminë tënde

DU

Të rrëshqas mbi vetminë tënde

Vrapoj 
Rrëshqas
Gropohem
Vrapoj
Bërtas
Gropohem
Rrëshqas

Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Flej
------------
Flej shpirt
Flej
Zemrën time ndjej

Flej shpirt 
Flej

Mbylli sytë 
dhe ëndrra t’bukura

flej shpirt flej
zemrën time ndjej

flej shpirt flej


Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja