Stampa:Realitet apo... iluzion

Realitet apo... iluzion
---------------------------
Tmerri qe po shoh mjafton per gjithcka
Erresira dhe ankthi rikthehen serisht

Terrori qe mbizoteroi po shuhet dalengadale
Nuk e di nese kam vdekur apo jam ngjallur prape...

Nata serisht po bie ne kete qytet
Erresira fillon te mbuloje cdo gje
Qendroj i vetmuar duke te pritur ty
Dritat fiken ngadale ne horizont

Kerkoj te mbrohem nga frika qe vjen
Kerkoj te fshihem nga ndjenjat e mia
Nuk arrij te gjej pak qetesi

Nje oshetime e frikshme theu qetesine
Gjuhe flake ndricuan horizontin e larget

Mundohem te shoh, o vdekje
Nuk te shquaj ne gjithe k'te mizerje
Shpresoj te takohemi dhe gjithcka te mbaroje

Ja ku jemi te dy te vetem ,perseri une dhe ti
Ndjej duart e tua te ftohta mbi trupin tim

Pse duhet te ishte kjo rrugezgjidhja
Pse duhet te isha une i perzgjedhuri
Nuk e di si do jete me pas

Tmerri qe po shoh mjafton per gjithcka
Erresira dhe ankthi rikthehen serisht
Terrori qe mbizoteroi po shuhet dalengadale
Nuk e di nese kam vdekur apo jam ngjallur prape...

Këndon : Alboys
Albumi : Ikje në errësirë
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://alboys.altervista.org grupi_alboys@hotmail.com