Qielli
--------
Ti vjen e shkon, jo sikur ëndrra pa fjalë
unë lodër për ty
por prapë ta fali
i mbylli sytë, kur t'më puthesh se të njoh shumë mire
vuajtja më flenë në shpirt e dhembja më ne 
sikur ndonjë fatkeqësi

Le t'më dënoj qielli
nëse jemi çmendur
nëse bëjë mëkat që të dua
le t'më dënoj qielli
dhe të tërin le t'më zhduk
se nuk mundem pa ty
Teksti: Betimi 7me7
Muzika : Betimi 7me7
Këndon : 7me7
Albumi :
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://www.7me7.com/