Pronë
------------
Çka nëse dihet që sipas tyre s'mund t'ofroj
Gjitha mrekullitë që deri tani i kisha në dorë

Çka nëse dihet 
që sipas neve kjo ndodhë në ankth
Dhe si do të kryhet 
do të bindesh kur të shikosh nga larg

A do të grindesh në vehte
Të shtiresh si e marrë
Apo do të pshtyshë në mua 
Sa herë të ipet rast

Kahdo që kthehem bindshëm më i mjerë
Duket se vetëm ti, nuk je këtë herë

Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : 1
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 1999
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com