Nuk më duhet
------------
Nuk më duhet 
por nuk shuhet
kjo varësi 
që vetëm më shqetëson
Si e shkruar 
e pa ftuar, 
më rrethon pas
dhe më anulon.

E gabuar, 
disi e hutuar, 
duket sikur s`ke 
kohë të mendosh
Kot arnohesh 
të dëshmohesh
t`gjitha këto 
e bëjnë amullinë

Çdo e keqe rrjedhë nga dobësia
dhe varësia e cila të rrethon
Nuk do t`mbetem i grimuar
s`do t`pranoj që kështu të mbijetoj

Bindjet t`mia, bindjet tua
bindjet tona, n`parim dallojnë
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com