Stampa:Nuk jetohet në kujtime

Nuk jetohet në kujtime
---------------------------------
Në këto çaste më ikin fjalët
Dhe ky terr po më mbyt
S´kam askë të ia qaj hallet
Dhe çdo fjalë mbet në fyt
Kurrë nuk dita ç´është lumturia
Kurrë në jetë nuk e kam shijuar
Tërë këto vite dashunova
Mirëpo kush s´më deshti mu.

Ref.:
Se kupton askush këtë dhëmbie
Se nuk është në lëkurën time
Se si shpirti po më shmbet
Nuk jetohet me kujtime
Se kupton jo se kupton
Mijëra netë të jesh i zgjuar
Këtë veç unë mund ta di 
Dhe zemra ime e robëruar

Pse gjithëçka është kundër meje
Faj askujt si kam në botë
Çdo herë desha mirësinë
Por fitova vetëm lotë
Kurrë nuk dita ç´është lumturia
Kurrë në jetë nuk e kam shiju
Tërë këto vite dashurova
Mirëpo kush s´më dashti mu.
Teksti : Avni Qahili
Orkestrimi : Maki
Muzika : Maki
Këndon : Sabri Fejzullahu