Ne këndej
----------
Njerëzit presin në rend,
Dihet për t'gjithë nuk ka vend
Disa prej tyre do t'ofrojnë
Letër të zbrazët si gjithmonë, 
pa kriter dhe mund të mjerë,
Mendojnë se janë t'vërtetë ata.

Ndër ne është bërë rutinë
Për të mëdhenjë, çdo gjë ka kuptim
Mbetet t'shpresojmë se do të ndërrojë
Të kthehem kah dielli perëndon
Të mos ndodhë të shetisim në kohë
Të mbesim prapë, të humbim dhe këtë hap

Nuk kam ide, çdo të ndodhë me ne, këndej
Nuk kam ide, çdo të ndodhë me ne, këndej
Nuk kam ide, çdo të ndodhë me ne, këndej
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : 1
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 1999
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com