Ndodhemi
------------
Habitur shikoj të tjerë, 
nuk di prej ku do t`filloj
ne mund të ndërrojmë, 
ne s`jemi këtu as atje

Ata që duhet t`ofrojnë 
bëhen sikur s`vërejnë
dhe çdo hap që bëj 
thonë improvizim

Ndodhemi, ku ndodhemi, ...

Çdo gjë duket shumë larg, 
aq larg sa s`ka kuptim
Ne jemi këtu, 
duket do t`mbesim këtu 

Ndodhemi, ku ndodhemi, ...
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com