Na leu dielli
------------------------
Ref.:
Na leu dielli
Nat´buzë malit
Gjithë dynjanë
E ka ndriçu 

Ref.:(I)

Ref.:
Moj hapsane
Ty t´kaptë zjarrmi
Qysh na i morre 
Këta djemt e ri

Ref.:(II)
 
 Ref.:
 Vaj-vaj, Sy laroshe
 La-la, Me lot të qajë
 Hej-hej, E çojë mendjen 
 Goca ku m´ka mbetë

Ref.:
Çakë prej Durrësit 
Deri n´Shijakë
Qojë fikreti
Si ??

Ref.:(III)

Ref.:
Ku po m´qojnë
Mor qyqare
N´? shkollës
Mbyllë në gjahë?

Ref.:(IV)

 Ref.:(III)
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Qamili i Vogël dhe Mazllom Mejzinil