Nëse
----------
Të dua, më shume se krejt bota,
ti s’e din sa është toka
dhe thua, se ëndërron sikur Gjota
e janë fjale të kota
të dua, më shume se Belgjika
ti mendon sa Afrika 
dhe thua, se ku ka mbetur babi
ai ka shkuar te shpija

Ti thua se të pëlqen kojshia
e më pyet mua 
a ka lisi degë në liri
e as vet nuk e di
të përgjigjem
jo, unë jam, kush jam unë
po pare kam shumë
ti mendon se po i bie çiftelisë
ç'farë trullavise

Nëse donë me krye shkollën 
veç grahi ti, se...
nëse e ki motrën ti ma t'madhe
veç grahi ti, se...
babin n'politike e ke
veç grahi ti, se...
nëse t'ka pëlqye kojshia
veç grahi ti, se...
Teksti: Flochki
Muzika : Flochki
Këndon : 7me7
Albumi :
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://www.7me7.com/