Në shtëpinë tonë
------------------ 
Shtëpia jonë, plot me diell, plot me ngrohtësi, 
në dimër e në pranverë kemi kaltërsi. 
Dritarja jonë, hapur rri për ty ditë e re, 
për dashurinë e njerëzve tanë te mire... 

I duam ne njerëzit t'i kemi gjithmonë pranë,
shtëpia e jone e bardhe, e bardh’. 
I rriti fëmijët me dritë e me djersë, 
me dashurinë për njerëzit tanë të mirë... 

Ref. I

Ref. II

Ref. II

Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Vaçe Zela

Dëftuar në Në shtëpinë tonë, Vaçe Zela në amzën teksteshqip.com dhe vërtetuar me regjistrimin tonik në eSnips të ngarkuar aty nga kontribuesi Melosi.