Mirupafshim
-----------
Së bashku, 
të gjithë, 
do të jemi atje
unë dhe ti, 
ti dhe unë, 
Diku

të gjithë 
së bashku, 
do të jemi 
Diku
unë dhe ti, 
ti dhe unë, 
Atje

Mirupafshim
o njeri, 
Mrekulli jemi, 
të gjithë, 

Atje ku unë do të jem ti. 
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com