Kristal i zi
------------
Është e grisur në ballë, nga një fjalë
por ajo shtiret asgjë, s’ka ndryshuar
Më vjen si mjegull në dhomë,
dhe më shikon
Nata shtrihet si zjarr, nga sytë e saj

Kristal i zi, në sytë e saj
Kristal i zi, në flokët e saj

M’i fut gishtat në dorë, para se të shkojë
thellë në mua, një grimcë, do prapë ta takojë

Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com