Koma
------------
Tani jam i shkuar, 
shumë më larg se ëndërrat
tani jam i zgjuar, 
më shumë se e nesërmja
Të gjithë janë këtu, 
kur hijet rrëzohen
Ditët janë të ngrira, 
nga një e çarë në kohë

Një vend i sapolindur, 
një vend në terapi
hyn i zhveshur dhe i ri, 
regji e një filmi të ri

Rri pranë, meje, rri pranë, meje,

Mbylli sytë dhe shiko 
sa larg mund të hidhesh
nuk ka më heronjë, 
vetëm një plak në gravurë
tani jam i shkuar, 
shumë më larg se ëndërrat
tani jam i zgjuar, 
tani jam i zgjuar

Shi shi, lagashi, shkoi plaka në mulli
shi, shi, lagashi, bani tre kuleq nër hi
shi, shi, lagashi, lage tokën me furi

Rri pranë, meje, rri pranë, meje,
merr frymë, pranë 
Këndon : Asgjë Sikur Dielli
Albumi : Ndodhemi
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2005
Intamza: http://www.asgjesikurdielli.com