Stampa:Këngët e popullit tim

Këngët e popullit tim
------------------------	
Ju vini që nga larg
këngët e pastra të vendit tim
Me mall
n'zemra derdhni dashurinë

Tek ju kish'derte plot
por gëzimi hodhi shtat
edhe jeta ngjitej lart
oooooooooooo

O këngët e vendit tim.

(refren)
O këngët tona, këngë rinore.
Si një pranverë bleroni ju gjithmonë.
O koha jonë, o dita jonë.
Ke djersën tonë, ke hovin tonë,
ti zemrat ke.

O koha jonë, o dita jonë.
Ke djersën tonë, ke hovin tonë,
ti zemrat ke.

Në zjarr e suferinë
baballarët tanë të mirë.
U mblodhën
dhe shpirtin than'në këngë.

Dhe ne na bën'të fort'
të fort'e plot besim.
Ndaj bashkoj un'zërin tim.
oooooooo

Gjithmon me 'ta po k'noj

(Refreni)

O këngët tona,o këng'rinore
ne gjokset tona
ju do bleroni gjithmon'.
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Vaçe Zela
Albumi : Kënga ime
Edior :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :

ShënimeRedakto

Dëftuar në Vaçe Zela - Këngët e popullit tim nga Admin më datë: 14/03/2008 05:19, kontribuesë në amzën alblyrics.

VarianteRedakto