Stampa:Hajde moj buzëburbuqe

Hajde moj buzëburbuqe
---------------------------
Hajde, hajde, moj buzëburbuqe
Se pa ty nuk mund të rrijë
Të shëtisim mal´e fushë
Ani t'i kjajmë hallet te dashunisë

Mori lule, moj shebojë
Merrma dorën përmi dorë
Fol e keshë me t'bukren gojë
Se me ty do bajë kunorë

Ref.:
Se pranëverat po kalojnë
Shokë e shoqe m'bájnë zili
E di mirë pra mos t'harrojme
Çysh kemë lidhë moj këtë dashni

Mos ti bojmë zemrat me hallë
Mos t´a ngojmë moj askërkendë
Veç une, ti, dhe fati jonë
Askushë s´mundet t´na largojnë

Ref.:(I)

Hajde, hajde, mori lule burbuqe
Kalun ditë, po kalojne muj vjete
Po t´përbejë n´faqe t´kuqe
Ani te bashkohemi o sa ma´shpejtë

Edhe dalim me shetitë 
Dorë për dore, n´koder e mal
Do të flasim nje dakik
Kur t´shkojim të dy bashkë

Ref.:
Pra njashtu moj, do t´ja bëjmë
Do ta qojmë jetën n´lezet
Askërkendë mos t´a dëgjojmë 
Që t´na prish neve n´këtë jetë 

Do të bohem moj qik i ri
Do të gëzohem me ndonjë fëmijë
Do të bohem babë e nane
Ti pagëzojmë Teute Agron

Ref.:(II)
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Qamili i Vogël dhe Mazllom Mejzinil