Flutura
----------
Unë ty të desha në jetë
dhe vetëm një jetë e kam
dhe sa do që të jetë
ty përherë të kam
mbaje vetën për një kohë dhe mendo ku do të jesh
çka t'është mbushur koka ty
ta kanë bërë të tjerët

na-na na na na na na na
na-na na na na na na 

Duke pritur me kokën lart
nuk mund të prek
ke shumë ngjyra rreth e qark
prapë larg nga unë
dhe sa që të kuptoj
dhe sado që e di çka më bëre mua
nuk mund të pajtohem 
se të kam humbur dhe ende ty të dua

Fluturo ti larg prej meje
afër qiellit larg nga unë
harro lulen që e theve
flutur je me ngjyra shumë
Këndon : 7me7
Albumi :
Editor :
U incizua në :
Producent :
Producent muzikor :
Fotografitë :
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti :
Intamza: http://www.7me7.com/