Flej
------------
Flej shpirt
Flej
Zemrën time ndjej

Flej shpirt 
Flej

Mbylli sytë 
dhe ëndrra t’bukura

flej shpirt flej
zemrën time ndjej

flej shpirt flej


Teksti: Retrovizorja & Elina Duni
Muzika : Retrovizorja
Këndon : Retrovizorja
Albumi : Lakuriq
Editor :
U incizua në : Init Records - Ilir Osmani, Prishtine
Producent : Retroviozjra & Iliros
Producent muzikor :
Fotografitë : Retrovizorja
Dizajni :
Menagjer :
Shtypi :
Viti : 2004
Intamza: http://www.retrovizorja.com