Stampa:Eja të vëjmë kurorë

Eja t'vejmë kurorë 
---------------------
Nji ditë bukur 
Kur t´pashë
Rrugës tuj kalu
Nji dhurat ty ta dhashë
Përherë me m´kujtu

Ref.:
Shenjë dashnies t´a dhurova
Për jetë në zemër do të kamë
Trandofile ty të zgjodha
Jo kurr, s´do të harrojë

Ref.:(I)

Qen´ke rritë me dashuri
Mori lule e njomë
Eja gjeje lumturinë
Besnikë do t´qëndrojë

Ref.:
Jetë e lumtur po na pretë
Eja t'vejmë kurorë
Si dy lule në pranëverë
Ne së bashku dorë për dorë

Ref.:(II)

Ref.:(II)
Teksti : ?
Orkestrimi : ?
Muzika : ?
Këndon : Qamili i Vogël dhe Mazllom Mejzinil